WANNEER: 11 september
TIJD: 13.30 uur- 16.00 uur
PRIJS: €22,50
TICKET: Koop hier via Eventbrite

Betsie van de Burgt is geoefend inmaakster en onder haar leiding ga je aan de slag. Samen met Anneke Leenders geeft ze een workshop met veel praktijk en een stukje geschiedenis. Je leert hoe je groenten inmaakt tot een mooie, gezonde pot zonder smaak- en kleurstoffen. Na de workshop kun je dit gegarandeerd ook thuis!

Je krijgt verschillende technieken te zien, zoals wecken in een pan, maar ook in een oven. Je gaat ook jam maken. Betsie neemt daarvoor zelf ingrediënten mee, dit fruit komt vers van het land in de buurt van Asten en is van geheel biologische teelt. Alles wat je maakt tijdens de workshop mag met je mee naar huis.

Dus, train alvast je snijvingers, zodat we goed kunnen hakken op 11 september! Wij zorgen voor potten en ingrediënten, koffie en thee. Heb je zelf oogst over of een mooie pot, ben je vrij deze mee te nemen voor je eigen gebruik. Tot dan!

workshop wecken