Haute cuisine kroketten met namen als Indo Fury en White Gold. De chef-koks van Culinair Cafetaria staan iedere vrijdag en zaterdag in TAC met hun ambachtelijke snacks. Denk aan vullingen met pittige rode curry of juist vegetarisch met een vulling van asperges. Goede friet, brood en een kleine salade erbij.

 

Culinair cafetaria

Culinair Cafetaria is het concept van koks Robbert van de Boom en Nick Gubler, van onder anderen De Smalle Haven en ‘t Ketelhuis. Nu zijn ze gestart met een nieuw restaurant binnen Eindhoven. Volgens Nick gaat Culinair Cafetaria om de combinatie van restaurant en cafetaria: “Bij de friettent heb je altijd dezelfde kleffe snacks”. CC zorgt voor variatie en kwaliteit. Het is pas geopend sinds 3 april, maar blijkt nu al een groot succes.menu culinair cafetaria

De vraag is zo groot dat ze sinds kort ook iedere woensdagavond koken bij Garden Mania. De koks verzinnen iedere week een speciaal menu dat dicht bij hun culinaire concept blijft, maar het een nieuwe invulling geeft. Vorige week woensdag kwamen er spiesen van gril, samen met couscous salade. De keer daarvoor maakten ze twee soorten kroketten met een frisse witlofsalade. Vooraf is er soep en als afsluiter een mooi desert.

Tijdens het vieren van Midzomernacht bij Garden Mania nemen ze ook het diner op zich. Komende woensdag zijn ze weer bij Bio a-gogo in de tuin van Garden Mania. Het nieuwe menu wordt via Facebook bekend gemaakt.

Reserveren kan al via info@gardenmania.nl