De eerste dagen van de Dutch Design Week is er al veel moois voorbij gekomen. Met veel deelnemers en leuke reacties, bedankt allemaal daarvoor!

Tijdens DDW is Garden Mania host van Circus of Life, een programma samengesteld door Kim Hemmes. Het gaat in onze tuin tijdens Design Week niet om het design van alle spullen om je heen, maar om aandacht voor het innerlijke.

Het paviljoen in de tuin is omgebouwd tot een mooie tuinkamer. Warm, gezellig en toch in directe verbinding met de tuin. Binnen kun je meedoen met onze doorlopende ‘do-it-together’ workshop van Marlou van Uden. Vele handen knopen zo samen een wall carpet.

ddw-dag1-paviljoen

Er waren ook veel evenementen, zo werd het paviljoen een yogazaal waar er een no-worries sessie werd gegeven door de Yoga Meisjes. Dit was zo’n groot succes dat er voor komende vrijdag om 18.00 uur een extra sessie is gepland.

Nog een bijzonder evenement was de Socratic Talk Show. Een live radio-uitzending gemaakt door Radio René over de (im)possibilties van het Re-Designen van jezelf.

ddw-dag1-radio

We presenteerden deze Design Week met trots onze Garden Mania kopjes lijn. Een porseleinen handgemaakte lijn ontwikkeld door Lya Perfors en Desiree Hammen.

ddw-dag1-kopjes

Nog meer bijzonders: Op ons terrein staat een dubbeldekker bus die in de jaren 70 als lijnbus door Berlijn reed. In de bus is een expositie te zien met onder anderen het werk van Martin Schuurmans.

ddw-dag2-bus

Er was yoga en Vipassana meditatie om tot rust te komen. Maar bij de innerlijke mens hoort ook goed eten. En ook daar is voor gezorgd. INTENSIVE food CARE is een concept van Eva van Strien. Samen met Sarie Hermens staan zijn in de tuin met healthy snacks met een medicinale werking, gebaseerd op ancient wisdom.

ddw-dag3-IfC 20151019_165718

Kom ook langs! Er is nog een vol programma voor de komende dagen, zoals ons chill feest op donderdag Food + Fire = Fun. Hier wordt eerst goed gegeten en om 20.00 uur wordt een film van Mike Roelofs vertoond. Bij deze indrukwekkende stille film maakt DJ Lady Aïda muziek. Het publiek zit op stoelen en middels de muziek zorgt Lady Aïda voor de meditatieve staat tijdens de film. Kijk op www.circusoflife.org voor alle details. En bekijk ook onze doorlopende exposities.

ddw-dag1-tekenen

 

Kijk ook op:

Dutch Design Week bij Garden Mania!
COL-logo-350x350
De kopjes van Garden Mania, lancering tijdens DDW

ddw-dag1-kopjes