De weergoden stonden aan onze kant tijdens Midzomernacht en het werd dan ook een fantastisch feest. Loop met deze plog (photo-blog) nog eens door de avond en nacht!

Darko helpt Culinair Cafetaria aan een menubord met mooie letters.

Darko culinair cafetaria

Er stonden drie soorten burgers op het menu, en die waren op het einde van de avond allemaal op!

Sunday Mornings at the River uit London had een fototentoonstelling samengesteld. De foto’s waren van verschillende fotografen en allemaal rond het thema Midzomernacht.

expo

Darko Groenhagen was er niet alleen voor het feest. Samen met Emil van der Wijst werd er een supermooie mural neergezet op de (tot Midzomernacht) groene muur van Garden Mania.

graffiti2

graffiti1

 

Sjef van Groener Gras zorgde voor de muziek

dj1

Alejandro bracht zijn Colonial Cocktail Bar naar Garden Mania.

cocktails

Elyas Khan was de hoofdact van de avond. Hij deed alvast een soundcheck/voorproef met als verrassing voor het publiek dat Rik van Iersel achter de drums schoof.

elyas-soundcheck

elyas-soundcheck2

De burgers van Culinair Cafetaria gingen als warme broodjes…

CC

Speciaal voor Midzomernacht creëerde Intelligentia ICE een ijssmaak. Citroenmelisse-Basilicum; kruiden die volop in de tuin van Garden Mania aanwezig zijn. Het ijs werd gegarneerd met eetbare bloemen. Desiree krijgt wat uitleg over het maken van het ijs:

ijs1

ijs2

ijs3

publiek1

Woody Veneman speelde net als Groener Gras de hele avond en nacht door. Het begon relaxed, en later op de avond werd het paviljoen een dansvloer.

dj2

Na 21.00 uur begon het optreden van Elyas Khan. Hij speelde een uitgebreide set, met eigen nummers en een paar covers. Zijn oude vriend Rik van Iersel schoof voor een aantal nummers achter de drums.

elyas3

De avond werd nacht (de kortste nacht van het jaar), en feest ging door tot de zon weer opkwam. Er werd hard gewerkt aan de mural. Hij is bijna af, als je op Strijp-S bent kun je hem al van ver zien, maar kom gerust wat dichterbij! De expo van Sunday Mornings at the River ging verder op de beamer. Onze dank aan Glow voor het sponseren van de beamer! En de DJ’s zorgden voor muziek.

 

graffiti-3

beamer

dj3

Voor de fotograaf werd alles een beetje donker.. Het was een superfijn feest! Iedereen bedankt!

publiek-donker2

publiek-donker

 

Gerelateerde posts:

Cultheld Elyas Khan en zijn band met Eindhoven

 

Beukorkest met Elyas Khan

 

Midzomernacht bij Garden Mania

Midzomernacht Garden Mania