Iedereen bedankt voor Midzomernacht 2016! Een mooi feest onder de sluierwolken :)
Herbeleef de avond met deze photo-blog!

Om vijf uur trapten we af met FOOD van Joam kookt. De pulled pork was ter plekke gerookt, voor de vegetariërs waren er goeie shiitake burgers.

Joam kookt

Joam kookt midzomernacht

 

DJ Sjefke de Kok (Bumperclub) beet het spits af. De hele avond speelde hij en Joris van Agtmaal (Groener Gras) funky kringloop knallers.

DJ Groener Gras Bumperclub

DJ Joris Groener Gras

De caravan werd een GM-Times leeshoek. De GM-Times is het magazine van Garden Mania over natuur – kunst – innovatie – duurzaamheid – tuinieren – eerlijk eten.

Je steunt de tuin door lid te worden voor €9,- per jaar en ontvangt dan 4x digitaal de GM Times. Voor een lidmaatschap stuur je een mailtje naar info@gardenmania.nl met je naam en e-mailadres.

GM Times

GM Times

Bo Brocken, oftewel bluesgitarist Big Bo, bracht met veel muzikaliteit en bezieling blues-klassiekers uit de jaren ’30, ’40 en ’50. Op de tweede foto zie je zijn steel dobro, “cigarbox” gitaar. Toen om elf uur het paviljoen en de tuin helemaal vol zat en stond, was alle aandacht voor de muziek van Big Bo. Hij speelde daarom een extra lange set.

bo-brocken1

big bo blues

Na zonsondergang zorgde Natlab voor het vetste bewegende behang van Strijp-S. De projectie was al vanaf ver te zien en zorgde voor extra spektakel tijdens het feest. Voor een overzicht van de experimentele films met het thema ‘natuur’ die werden afgespeeld klik je hier. Bedankt Natlab door Plaza Futura!

beamer1

Het was een topfeestje met onze cocktails van zelfgemaakte, eerlijke siroop, Linde ten Broek van Soulstories die voor de liefhebbers een verhaal vertelde over Midzomernacht, Big Bo, vuur stoken, film, DJ’s en de leukste bezoekers van Eindhoven. Bedankt voor het komen allemaal!

publiek

bar midzomernacht

Publiek bo brocken

publiek bo brocken

DSC_0618

 

Gerelateerde berichten:
Midzomernacht Feest
poster GM

Poetry slam in de tuin op 8 juli
publiek-donker2