Yes, het is bijna Midzomernacht! Dat betekent de viering van de langste dag van het jaar, die meteen de omslag van zaaien naar oogsten in het tuinderseizoen markeert. Dit is al eeuwenlang een reden voor een groot feest…en bij Garden Mania al jaren. Kom ook weer!

Midzomernacht
Het feest is op zaterdag 18 juni. Het programma op deze langste dag van het jaar begint om 17.00 en gaat door tot middernacht.

FOOD: Joam Kookt komt met de bakbrommer met de beste fingerfood, zoals broodjes pulled pork, waarbij het vlees ter plekke wordt gerookt.

DRINKS: Ons gewoonlijke assortiment inclusief zelfgemaakte, eerlijke siroop en speciaal voor Midzomernacht zijn er cocktails.

MUSIC: DJ’s Joris van Agtmaal (Groener Gras) en Sjefke de Kok (Bumperclub) draaien kringloop knallers en er is live muziek van Bo Brocken, oftewel bluesgitarist Big Bo. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op gitaar, steel dobro, “cigarbox” gitaar. In deze “one-man-band” setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren ’30, ’40 en ’50 waarbij onversneden en vaak obscure Deltablues de boventoon voert.

FIRE: Traditioneel hoort bij Midzomernacht open vuur, bij Garden Mania brengen de vuurtonnen licht en warmte na zonsondergang.

FILM: Natlab sponsort films en een beamer voor het vetste bewegende behang van Strijp-S.

Kom voor gezelligheid, goede sfeer en veel meer naar Midzomernacht bij Garden Mania.
Houdt deze Facebookpagina of deze site in de gaten voor de invulling van het programma.

En kijk hier nog eens terug naar Midzomernacht van vorig jaar!

CC

 

Gerelateerde berichten:
Herbeleef Midzomernacht 2015!
Darko culinair cafetaria

Dutch Design Week; de eerste mooie dagen
12022586_1539569512970321_7038602517033912385_o