‘On the internet nobody knows you’re a dog’ is de beroemde cartoon van Peter Steiner. Hij maakte hem voor de New Yorker om aan te geven dat je online een andere identiteit aan kan nemen. Sindsdien zijn er talloze plaatjes gemaakt met foto’s van honden achter computers met dezelfde tekst eronder. Hilarisch, ik zeg het je.

Maar ‘Times are a-changin’ en internet is nu iets slimmer. Garden Mania heeft een Facebookpagina waar we erg trots op zijn, met maar liefst ruim 1900 vrienden! Hier zijn we erg blij mee, omdat we  jullie graag op de hoogte houden van onze activiteiten en kennis delen over onze natuur, eten en moestuinen!

Ons account is echter gecreëerd als ‘een persoon’ en Facebook heeft nu door dat we eigenlijk een organisatie zijn. We moeten dus om. Vanaf maandag heeft Garden Mania een ‘fanpage’. Die werkt hetzelfde, alleen zul je niet meer via Garden Mania uitgenodigd worden voor onze evenementen. Goed die pagina in de gaten houden dus!

Een ander groot nadeel is dat na het omzetten al onze berichten weg zijn. Wij hebben ze nog… je mag ze van Facebook namelijk downloaden, maar ze staan niet meer online. Had je leuke artikelen gezien op onze pagina waar je de link niet van hebt opgeslagen? Foto’s waar je op staat die je zelf wilt hebben? Evenementen die in je agenda moeten? Dit weekend is je kans om ze op je eigen schrijf te zetten!

On the internet nobody knows