Glazen kas natuurfotogrfie big bo blues

lunch

Ben je tijdens lunchtijd in de buurt van GardenMania?
Kom dan lekker je eigen boterhammen opeten bij ons in de tuin! We zien graag werknemers van Strijp-S en omgeving genieten tijdens hun pauze van onze mooie, op het zuiden gelegen, bloemenoase. Daar serveren we graag een drankje bij.

Wil je graag lunchen in de tuin maar heb geen zin om het zelf mee te nemen?
Dan kan je minimaal vier werkdagen van te voren lunchpakketten van Kleingemaakt bij ons reserveren. Je hebt dan een volledig verzorgd lunchpakket boordevol streekproducten van onze boeren uit de buurt. De lunches zijn alleen tijdens onze openingstijden op woensdag, zaterdag en zondag verkrijgbaar en dienen op voorhand besteld te worden. Meer info via

Hoe werkt het?

De lunchmand
De mand wordt op basis van het aantal personen gevuld met pure, verse ingrediënten. De producten zijn niet ‘bereid’, dat wil zeggen dat je bv. een lekker stuk kaas krijgt, een krop sla en een tros tomaten. Alleen het brood is al gesneden en het fruit geperst tot sap, de rest doe je dus zelf. Zo ervaar je echt de producten en heb je tijdens het smeren ook nog tijd om even bij te praten met je collega’s.

Producten recht van het land
Kleingemaakt werkt enkel met producten uit de omgeving van Eindhoven die door kleinschalige telers en makers gemaakt worden. Wat je vandaag luncht is in veel gevallen vanochtend geoogst, we werken namelijk zonder voorraad maar halen het vers bij de kleine makers (vandaar ook de iets langere besteltijd). De producten bevatten in bijna alle gevallen een biologisch keurmerk, echter een enkele kleine makers kan zich een dergelijk keurmerk niet veroorloven of heeft zijn eigen principes hierover. De uitgangspunten zijn uit de eigen omgeving en een ecologische manier van produceren!

Hoe werkt het?
Een mand is er vanaf 5 personen en bestaat onder andere uit zuurdesembrood, vleeswaren, boerenkaas, marmelade en sap. De kosten zijn € 6,99 per persoon. Wil je de mand uitbreiden met lunchgroenten, fruit en luxere vleeswaren dan zijn de kosten € 8,49 p.p. Heb je liever een warme lunch of wil je een ambachtelijk ontbijt, neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Alle bedragen zijn exclusief btw en bezorgkosten van € 5,00 (binnen Eindhoven).

Vaste besteltijden
We hebben geen ingrediënten op voorraad, maar halen alles direct bij onze kleine makers op basis van jullie bestelling. Dit doen we om geen overbodige hoeveelheden in huis te halen en omdat alles vers van het land komt. Dit betekent wel dat we met vaste besteltijden en precieze aantallen moeten werken. Voor maandagavond besteld is vanaf vrijdag lunchen.