Glazen kas natuurfotogrfie big bo blues

Samenwerkingen met derden

Down The Rabbit Hole Festival

Social Cooking / Food Waste Kitchen:

GardenMania zal dit jaar meewerken aan de food waste kitchen op Down The Rabbit Hole festival, het kleine broertje van Lowlands. Samen met cateraars Bio-a-Gogo en Heet Brood wordt er een mini GardenMania nagebouwd van zakken en bakken met daarin een saladebar van streekgroenten en een Soepcontainer van overgebleven voedsel van Hanos.

Klein gemaakt
Initiatiefnemer betrekt producten rechtstreeks van de lokale producent cq boer om die aan te bieden aan bewoners en werkenden op Strijp-S. Hij wil oa lunchboxen gaan verstrekken.

GLOW-Next
De eerste fabriek hier op Strijp-S was een glasblazerij. Om deze traditie op GLOW NEXT een beetje in ere te houden was het mogelijk om bij GardenMania onder leiding van Edwin Lenderink zelf een glazen bol te blazen! Deze bollen werden door Tijs Rooijakkers in een kunstwerk verwerkt.

Voedselcollectief Eindhoven
GardenMania is voor dit breedgedragen project een afhaalpunt voor producten van boeren en makers uit de streek. Hiermee leveren we een bijdrage aan dit mooie initiatief wat verbindend is met onze ideologie.

You Are Here Concept Store
GardenMania werd in 2014 door de winkel op de Kleine Berg in het zonnetje gezet en mocht daarvoor een binnen- en buitentuin verzorgen als aanvulling op de inrichting van de lifestyle winkel. In de winkel werden zaailingen opgekweekt die naderhand geplant werden in de bakken buiten bij de winkel en in onze tuin Strijp-S. Hier werd een event aan gekoppeld waar Bio-a-Gogo speciale borrelhapjes voor maakte.

Biologische Wijnimporteur Hill Wine traders
Via deze lokale wijnimporteur kunnen we onze liefde voor biologische wijnen verder verkondigen en zal er deze zomer een wijnproeverij plaatsvinden in de tuin.