Zondag 4 april vierden we de opening van een nieuw seizoen bij Garden Mania. De weergoden waren ons goed gezind en het was en fantastische dag. In een relaxte sfeer werd de lente ingeluid met een hapje en een drankje, precies zoals wij dat graag zien bij Garden Mania.

Opening seizoen

Vanaf nu is de tuin open op woensdagen, vrijdagen en zondagen van 12.00 uur tot 19.00 uur. Kom binnen voor een kopje verse kruidenthee, of om gewoon even tussen het groen te chillen of ga met je vingers in de aarde, dat doet een mens goed!
Wil je een evenement organiseren in onze tuin of samenwerken? Neem dan contact op, we horen graag je ideeën!

Opening seizoen

Tijdens de opening zorgde Fungi Futuri voor lekkere snacks gemaakt van paddenstoelen van eigen kweek. Je kunt zelf ook paddenstoelen kweken met de ‘Urban mushroom farm’ van Fungi Futuri. Hiermee kweek je oesterzwammen op koffiedik. De koffiedik in de kits is afkomstig van Onder de Leidingstraat op Strijp-S.

Funghi Futuri

We hebben een nieuwe kas in de tuin. Je ziet hem op onderstaande foto op de achtergrond. Hij moet nog even afgemonteerd worden en dan kan hij in gebruik. We zijn superblij met ons nieuwe glazen huisje!

Bedankt allemaal voor een mooie opening in de tuin, tot snel!

Glazen kas

 

Lees ook:
geheime tuin met met mensen
Een geheime tuin onthuld

kopjes-collectie
De kopjes van Garden Mania zijn klaar voor lancering